Erick Jiménez

Creació Deltebre Dansa 2019: Celebration

d

Del 8 al 14 de juliol / 14h30 - 18h00

La Creació Deltebre Dansa és una iniciativa per garantir que diferents col·lectius puguin interactuar amb les Arts Escèniques, juntament amb participants dels tallers professionals i membres de diferents associacions de Deltebre. El resultat final es mostrarà dins de la programació d’espectacles del Festival Deltebre Dansa 2019.

ATENCIÓ! Els participants que vulgueu formar part de la Creació Deltebre Dansa no podreu assistir als tallers de la tarda de la primera setmana.

Facebook Twitter

En aquesta edició, Erick Jiménez serà el responsable de desenvolupar la Creació Deltebre Dansa, un procés de creació únic on es treballarà amb un gran grup de persones per crear una peça original i sense precedents.

La Creació Deltebre Dansa 2019: Celebration és una oda a l’alegria, a la trobada, a la inclusió, a la felicitat i a la bellesa humana. Celebration serà una obra pensada i creada per un poble sencer, un fet coreogràfic gegant, realitzat i creat per la col·laboració ciutadana en un exercici de generositat, una obra que multiplica la cohesió social.