CA | EN | ES

FAQFormació professional

Quan s’obren les preinscripcions?

Les preinscripcions per als tallers professionals del Festival Deltebre Dansa 2018 estan tancades. 
 

El termini finalitzarà una vegada completes les places.

Et recomanem que realitzis la teva preinscripció al més ràpid possible. L’organització respectarà rigorosament l’ordre de les preinscripcions a partir de la data d’obertura, tenint sempre en compte que es reserva el dret d’admissió.

Quins són els requisits per poder realitzar la formació professional?

 • Ser major d’edat
 • Tenir un mínim d’experiència en el sector de les Arts Escèniques

Quan sabré si he estat acceptat?

Et confirmarem si has estat admès o no tan aviat com es tanqui el procés de selecció. Això serà aproximadament entre 7 i 10 dies a partir de la data de preinscripcions.

Puc declinar la plaça una vegada acceptada?

Sí pots, però tingues en compte que en cas de declinar la plaça confirmada, perdràs la plaça i els diners pagats. Només es considera “plaça acceptada” quan s’ha pagat una part de la quota de la matrícula (import no reemborsable). Per tant, hauràs de pagar una part de la matrícula per assegurar-te la plaça una vegada hagis rebut la confirmació de la teva acceptació al Festival Deltebre Dansa 2018.

Quins professors estaran al Festival Deltebre Dansa 2018?

19 professors reconeguts internacionalment: Wim Vandekeybus, David Zambrano, Niku Chaudhari & Damien Fournier, Sita Ostheimer, Martin Kilvady, Anton Lachky, Tom Weksler, Shai Dayan, Matan Levkowich, Sam Lefeuvre, Rakesh Sukesh, Alleyne Dance, Milan Herich, Alexandros Anastasiadis, Erick Jiménez, Laura Aris, Edivaldo Ernesto, Francisco Córdova, Alexander Vantournhout. Consulta tots els professors.

Quins tallers es faran al Festival Deltebre Dansa 2018?

Un total de 22 tallers: 1 taller monogràfic, 1 taller de creació, 1 taller de repertori, 8 laboratoris creatius i 11 tallers professionals. Consulta tots els tallers i tria el teu itinerari personalitzat aquest 2018.

Com funcionen els itineraris?

Tria la teva opció preferida de cadascuna de les 4 línies i crea el teu viatge personalitzat per a aquesta experiència única de 2 setmanes en el Festival Deltebre Dansa:

 • Línia A: 1a setmana – Matí
 • Línia B: 1a setmana – Tarda
 • Línia C: 2a setmana – Matí
 • Línia D: 2a setmana – Tarda

Consulta tots els tallers i tria el teu itinerari personalitzat aquest 2018.

Tinc accés al cicle de conferències?

Sí. Les xerrades són independents a la resta de tallers, de manera que no hi ha solapaments. Si ets un participant de formació professional, tens accés a totes les ponències programades. Consulta el programa de conferències.

Tinc accés als espectacles diaris?

Sí. Els participants de formació professional teniu accés lliure a tots els espectacles programats. Això sí, recorda que has de buscar diàriament la teva entrada si vols veure l’espectacle. Totes les entrades que no recolliu, es posaran a disposició del públic. Consulta el programa d’espectacles 2018.

Quin és el preu de la matrícula?

La quota varia en funció del tipus de matrícula i extres triats. Consulta les tarifes.

Què inclou la matrícula?

Consulta quins són els serveis inclosos i serveis no inclosos en la matrícula del Festival Deltebre Dansa 2018.

Iniciació

Quan s’obren les preinscripcions?

Les preinscripcions per als tallers d’iniciació ja estan obertes. Més informació aquí!

Et recomanem que realitzis la teva preinscripció al més ràpid possible, ja que l’organització respectarà rigorosament l’ordre de les preinscripcions a partir de la data d’obertura, tenint sempre en compte que es reserva el dret d’admissió. El termini finalitzarà una vegada completes les places.

Com faig la preinscripció?

Les preinscripcions es fan on-line a través d’aquesta pàgina web. Fes la teva preinscripció aquí.

Com sabré si he estat acceptat?

Una vegada realitzada la preinscripció, rebràs un correu electrònic de confirmació. En cas que el curs estigui complet, t’ho comunicarem al més aviat possible.

Quins tallers d’iniciació es faran al Festival Deltebre Dansa 2018?

Un total de 5 cursos d’iniciació i la Creació Deltebre Dansa 2018. Consulta tots els tallers d’iniciació i els horaris i espais on es duran a terme.

Puc realitzar més d’un curs?

Sí que pots, però primer consulta els horaris dels tallers d’iniciació per assegurar-te que els horaris dels cursos que vols realitzar no coincideixin.

Si us plau, tingues en compte que es demana compromís d’assistència durant cada dia que durin els tallers, i també compromís de participació el dia de la mostra final. Per això, et demanem que només t’inscriguis en aquells cursos que realment pugis realitzar.

Quin cost tenen els tallers d’iniciació?

Amb la voluntat d’apropar les Arts Escèniques d’una forma activa a la població, els cursos d’iniciació són gratuïts.

Quin material necessito per fer els tallers?

Has de portar:

 • El teu carnet acreditatiu (que rebràs el primer dia del Festival).
 • Roba còmoda
 • Calçat adequat
 • I moltes ganes!

Espectacles

On puc consultar tota la programació?

Pots consultar la programació d’espectacles on-line en aquesta pàgina web. Ben aviat també trobaràs disponibles els programes de mà a les nostres taquilles (del 14 al 28 de juliol del 2018).

On es realitzen els espectacles?

A la Carpa Deltebre Dansa, ubicada als Espais d’espectacles i oci.

ATENCIÓ! Tots els espectacles del Circuit “Deltebre, atracció natural, el dissabte 21 de juliol, es realitzaran en diferents indrets entre Deltebre i el nucli de Riumar.

On puc comprar les entrades?

Compra on-line a ticketea.com: fins a les 16h00 del mateix dia de l’espectacle. La venda en línia demana un registre ràpid al sistema. En cas d’esgotar-se les entrades per Internet, també pots comprar-les a taquilla a partir de les 19h00 del mateix dia (i fins que s’acabin).

Compra a taquilla: el mateix dia de cada espectacle. Horari de taquilla als Espais d’espectacles i oci: 19h00 – 21h30, del 16 al 28 de juliol. La venda d’entrades a taquilla serà en efectiu. No s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit.

Com he de presentar l’entrada?

Les entrades es poden presentar impreses i digitalment (amb l’app de Ticketea). Per accedir a la Carpa Deltebre Dansa es validaran digitalment i per ordre de cua. Recordem que les entrades no estan numerades.

Què faig si he comprat entrades, però no les faré servir?

La pots regalar a algú que no en tingui, però ATENCIÓ!:

 • L’organització no garanteix en cap cas l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida en canals oficials, ja que podria haver estat falsificada, fotocopiada o danyada. Qualsevol entrada danyada o sospitosa de falsificació, donarà autoritat a l’organització per privar l’accés al portador de l’entrada.
 • Reservat el dret d’admissió.
 • L’organització no es fa responsable dels possibles canvis de programació.
 • No s’admetran canvis ni devolucions.
 • El portador de l’entrada accepta aparèixer en imatges i vídeos realitzats dins dels recintes del Festival Deltebre Dansa per a la seva posterior difusió informativa i promocional de l’esdeveniment i n’autoritza el seu ús a l’organització.
 • Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibit qualsevol tipus de filmació dins de la Carpa Deltebre Dansa, excepte per autorització expressa de l’organització.

Puc entrar si arribo tard?

Per respecte als artistes i a la resta d’espectadors, no serà possible accedir a la Carpa Deltebre Dansa una vegada es tanquin les portes. L’obertura de portes de la Carpa té lloc 30 minuts abans de l’inici dels espectacles.

Es poden entrar begudes i menjar a la Carpa?

Ho sentim, però no es permet l’entrada de begudes ni menjar a la Carpa per garantir les millors condicions possibles de l’espai.

Es poden entrar mascotes a la Carpa?

Ho sentim, però no es permet l’entrada d’animals a la Carpa per garantir les millors condicions possibles de l’espai.

Si tens qualsevol altre dubte, contacta’ns a info@deltebredansa.cat.

Consentiment per al tractament de dades personals

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

Dades de contacte per exercir els seus drets:
Adreça postal: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Adreça electrònica: cinta@fabraiverge.com

Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.

×

Consentimiento para el tratamiento de datos personales

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL es el responsable del tratamiento de datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), por la cual cosa le facilita la siguiente información del tratamiento:

Finalidad del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras haya un interés común para mantener la finalidad del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar el anonimato de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: no se comunicarán los datos a terceros, salvo por obligación legal.
Derechos del Usuario:

Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección de correo postal: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA).
Correo electrónico: cinta@fabraiverge.com.

Para continuar, usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

×

Personal data processing consent

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL is responsible for the User’s personal data and notifies that these data will be treated in accordance with the current regulation Commission Regulation (EU) 2016/679 of 27 April 2016 (GDPR), for which the following information is provided:

Purpose of the processing: keep a business relationship and the sending of information about our products and services.
Criteria for data conservation: data will be kept as long as there is a mutual interest to keep the purpose of the processing. When data will not be necessary for the main purpose, they will be deleted with proper security measures to ensure the anonymity of the data or their total destruction.
Data communication: data will not be given to any third party, except as required by law.
User’s rights:

Contact details to exercise your rights:
Mailing address: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA).
Email: cinta@fabraiverge.com.

To continue, you must ensure that you have read and you agree with the prior clause.

×
Termes i condicions

 

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, autoritzo la inclusió de les meves dades en un fitxer del qual és titular ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL, i que aquestes siguin utilitzades per a la finalitat de la gestió comercial i l’enviament de comunicacions dels nostres productes i/o serveis.

De la mateixa manera, declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com de revocació del consentiment prèviament acceptat, que podré exercir en el domicili d’ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL, a c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA), o bé enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic eve@fabraiverge.com.

Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està d’acord amb la clàusula anterior.

×
Términos y condiciones

 

De conformidad con lo dispuesto por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal, consiento que mis datos sean incorporados a un fichero responsabilidad de ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL y que sean utilizados con la única finalidad de la gestión comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.

De la misma manera, declaro estar informado sobre la posibilidad de ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndome a ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL en c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA); o bien remitiendo un mensaje a la dirección de correo electrónico eve@fabraiverge.com.

Para continuar, usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

×
Terms and conditions

 

In accordance with the Organic Law 15/1999, of 13 December, on the Protection of Personal Data (LOPD), I agree my data to be stored in a file responsibility of ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL and to be used with the sole purpose of business management and the sending of communications about our products and services.

Likewise, I declare to be informed about the possibility of exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition addressing to ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL at c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA); or by sending a mail to the email address eve@fabraiverge.com.

To continue, you must ensure that you have read and you agree with the prior clause.

 

×