Serveis


SALUT FÍSICA

Podeu gaudir diàriament d’un servei terapèutic i de relaxació en mans d’especialistes que es preocupen pel vostre bon estat físic.


CÀTERING

De dilluns a divendres, per dinar i sopar, els participants professionals podeu gaudir d’una dieta equilibrada elaborada per garantir el vostre benestar físic i emocional. Podeu triar entre diversos menús adaptats a les vostres necessitats energètiques i nutritives.


TRANSPORT

Trasllat de Barcelona a Deltebre, el dissabte previ a l’inici dels tallers, i de Deltebre a Barcelona, el matí de l’últim diumenge. Autocars organitzats pel Festival Deltebre Dansa i sempre a les hores determinades per l’organització.


LLOGUER DE BICICLETES

Els participants podeu tenir facilitat de transport al municipi gràcies al lloguer de bicicletes, el que us permet integrar-vos encara més en l’entorn únic que ofereix Deltebre.


DISPOSICIÓ D’ARMARIETS

Podeu disposar d’armariets per desar els vostres objectes personals i fer més còmoda la vostra estada.


CONNEXIÓ WIFI

Tots els participants disposeu de connexió gratuïta a Internet a l’espai de formació.


SERVEI DE BUGADERIA

Servei de bugaderia gratuït durant la vostra estada a l’esdeveniment.


MOLT MÉS

Les instal·lacions on es desenvolupa el Festival Deltebre Dansa i totes les activitats paral·leles, es troben pròximes a caixers, supermercats, comerços diversos i molts altres serveis que poden ser necessaris durant la vostra estada.