Les Claus del Festival Deltebre Dansa

Formació d’excel·lència
Espectacles d’avantguarda
Inclusió social
Connexió amb el territori
Experiència única

Què és?

El Festival Deltebre Dansa és…

  • Un esdeveniment internacional dedicat a la dansa i el circ contemporanis.
  • Un punt de trobada anual que obre les seves portes a tothom.
  • Un pont entre les Arts i les Persones.
  • Un oasi cultural d’obertura i de llibertat.
  • Un referent de les Arts Escèniques, on milers de persones i centenars d’artistes de tot el món s’uneixen per conviure i viure aquesta experiència singular, diferent, única, d’avantguarda, multicultural i de màxima qualitat.

Esdeveniment fundat i organitzat per la companyia d’Arts Escèniques, R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts.

Per a qui és?

  • Professionals de la dansa i el circ contemporanis que vulguin rebre formació artística multidisciplinària d’alt nivell impartida per professors de reconeguda trajectòria professional.
  • Participants no professionals que vulguin realitzar cursos d’iniciació en diverses disciplines de les Arts Escèniques.
  • Totes aquelles persones que vulguin gaudir de forma activa d’espectacles de màxima qualitat enmig d’un paratge únic.

Quan i on?

Del 8 al 21 de juliol del 2019

A Deltebre, un entorn idíl·lic en el cor del Delta de l’Ebre que es converteix en capital cultural durant 15 dies de pura intensitat.

Com arribar a Deltebre?

Per què?


Formació d’excel·lència
Apostem per la formació de primer nivell en la creació contemporània i ho fem a través d’una àmplia varietat de tallers especialment dissenyats per als professionals del sector.

Consulta els professors i tallers professionals que tindrem aquest 2019!


Relacions amb el sector artístic i cultural
Establim cooperacions nacionals i internacionals amb universitats, centre i escoles de dansa, festivals i institucions per crear connexions que potenciïn la Cultura.

Pertanys a aquest o a un altre sector i t’interessa el Festival Deltebre Dansa? Escriu-nos; estarem encantats d’atendre’t!


Impacte social
Treballem en línies d’inclusió social, on participen diversos col·lectius del municipi de Deltebre, persones grans i persones amb discapacitat del Centre Residencial La Duna, entre d’altres. Així mateix, fomentem la dansa i el circ contemporanis entre els participants no professionals pels beneficis terapèutics que el moviment aporta.

Consulta els cursos d’iniciació 2019!


Àmplia programació d’espectacles
Durant dues setmanes, oferim una agenda d’espectacles d’avantguarda de màxima qualitat, de disciplines variades i de companyies nacionals i internacionals.

Prepara ja la teva agenda amb el programa d’espectacles 2019!


Reconeixements de prestigi
Ens han honorat amb el Segell Festival EFFE des del 2015 per l’Associació Europea de Festivals. Ens han valorat com el millor projecte cultural de Catalunya 2015, 2016, 2017 i 2018 pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. I ens han reconegut com a 1 dels 25 exemples més rellevants de dansa per European Dancehouse Network.


Entorn natural inigualable
Deltebre, al bell centre del Delta de l’Ebre, ens ofereix un marc natural privilegiat ple de textures, colors i aromes, que complementa a la perfecció l’esperit tan singular del Festival Deltebre Dansa. Descobreix l’atracció natural d’aquest paradís terrenal.


Eco consciència
Ens esforcem a minimitzar l’impacte mediambiental a partir de la reducció de residus i el foment de la recollida selectiva.