Entrades XV Festival Deltebre Dansa

No et quedis sense entrades per al Festival Deltebre Dansa 2019!

Més de 40 espectacles d’avantguarda enmig d’un paratge inigualable a Deltebre, al cor del Delta de l’Ebre!

Quan i com puc comprar les entrades?

Compra on-line: fins a les 18h00 del mateix dia de l’espectacle. La venda en línia demana un registre ràpid al sistema. En cas d’esgotar-se les entrades per Internet, també pots comprar-les a taquilla a partir de les 19h00 del mateix dia (i fins que s’acabin).

Compra a taquilla: el mateix dia de cada espectacle. Horari de taquilla als Espais d’espectacles i oci: 19h00 – 21h30 del 8 al 21 de juliol. La venda d’entrades a taquilla serà en efectiu. No s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit.

Quin cost tenen?

5 € per persona i nit. Amb una única entrada podràs accedir a tots els espectacles d’aquella mateixa nit. L’entrada es paga per seient i no per edat, de manera que els infants fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient.

Com s’han de presentar les entrades?

Les entrades es poden presentar impreses i digitalment (amb l’app d’Eventbrite). La validació es realitzarà digitalment i per ordre de cua.

season pass

Entrades diàries: 5 €
per persona i nit*

De l’1 de juny al 21 de juliol
*Fins a esgotar existències.

 

COMPRA AQUÍ!

season pass

Abonament: 50 €*

De l’1 de juny al 7 de juliol
*Fins a esgotar existències.

 

COMPRA AQUÍ!

season pass

Abonament anticipat
(20% de descompte): 40 €*

Del 22 al 31 de maig
*Unitats limitades.

Condicions generals de la compra d’entrades

 • L’entrada no garanteix un seient enumerat ni accés prioritari. La validació es realitzarà digitalment i per ordre de cua.
 • L’entrada es paga per seient i no per edat. Els infants fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient.
 • Reservat el dret d’admissió.
 • L’organització no es fa responsable dels possibles canvis de programació, ni del possible retard en l’hora d’inici i de fi dels espectacles.
 • No s’admetran canvis ni devolucions de les entrades.
 • L’organització no garanteix en cap cas l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida en canals oficials, ja que podria haver estat falsificada, fotocopiada o danyada. Qualsevol entrada danyada o sospitosa de falsificació, donarà autoritat a l’organització per privar l’accés al portador de l’entrada.
 • El portador de l’entrada accepta aparèixer en imatges i vídeos realitzats dins dels recintes del Festival Deltebre Dansa per a la seva posterior difusió informativa i promocional de l’esdeveniment i n’autoritza el seu ús a l’organització.
 • Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibit qualsevol tipus de filmació dins de la Carpa Deltebre Dansa, excepte per autorització expressa de l’organització.
 • En cas de necessitats especials de mobilitat o altres, és necessari contactar amb els organitzadors unes hores abans de l’espectacle. Podeu fer-ho a [email protected].
 • L’obertura de portes de la Carpa Deltebre Dansa té lloc 20 minuts abans de l’inici dels espectacles. Un cop es tanquen portes, ja no es permet l’entrada.
 • Queda totalment prohibit menjar i/o beure a l’interior de la Carpa Deltebre Dansa.
 • No es permet l’entrada d’animals a la Carpa Deltebre Dansa.