Mirar enrere per continuar endavant

Ja han passat 15 anys d’ençà que el nostre petit taller experimental amb un petit gran grup d’amics s’ha convertit en un paradigma cultural de referència.

Miro enrere, i el que veig és molt d’esforç, moltes hores invertides, molta dedicació, molts sacrificis… però també molts bons records, moltes experiències, molts somriures, molt aprenentatge, moltes amistats, moltes aventures, moltes anècdotes i molta, moltíssima il·lusió. Una il·lusió que reneix amb cada nova edició i que ens ha portat fins aquí.

I si avui estem aquí, és perquè no hem parat de lluitar incansablement per poder crear per a tots vosaltres un espai d’obertura, de diversitat i d’intercanvi; un espai on poder experimentar els llenguatges del moviment lluny de mirades inquisitives; un espai on desaprendre per continuar aprenent… un espai on celebrar junts el moviment.

Val a dir que no ens han faltat pedres en el camí, però les ganes de superar-nos sempre han sigut més fortes, perquè no creiem en la resignació. Albert Einstein tenia tota la raó quan va afirmar que “hi ha una força motriu més potent que el vapor, l’electricitat i l’energia atòmica: la voluntat”. L’esforç sense descans, cultivat amb el pas del temps, és una de les claus per arribar allà on vulgueu. Per això, us encoratgem a què no pareu d’esforçar-vos, dia rere dia, per aconseguir fer realitat els vostres somnis. Esforceu-vos, confieu en vosaltres mateixos i també en el curs de la vida. Permeteu que tot flueixi i que res influeixi.

Us esperem en aquesta gran festa del moviment que serà el Festival Deltebre Dansa 2019!


Roberto Olivan

Fundador i Director artístic del Festival Deltebre Dansa