Audició SEAD 2019: BODHI PROJECT

Com potser sabràs, BODHI PROJECT és una companyia internacional de dansa amb seu a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance (Salzburg); un aparador de les noves veus coreogràfiques en l’escena internacional de la dansa contemporània.

Cada any i mig, la companyia selecciona entre sis i set ballarins talentosos i exigents amb ells mateixos com a artistes de dansa emergents, amb la finalitat de formar-se, crear i girar per un període de 18 mesos.

Quatre coreògrafs de prestigi internacional treballen amb els ballarins per guiar-los cap al pròxim pas en les seves carreres professionals com a ballarins. BODHI PROJECT és també un reconegut programa de postgrau, de manera que els participants reben un diploma en finalitzar el programa d’estudi.

Pròxims coreògrafs

Hillel Kogan. Exballarí de Batsheva, actualment és un coreògraf explosiu. Ha estat reconegut amb diversos premis com a coreògraf, ballarí, dramaturg i professor. El seu treball s’ha mostrat en espais i festivals de tot el món.

Adrienn Hód. Pensadora i coreògrafa provocadora de la companyia Hodworks, de Budapest. A Adrienn se la reconeix pel seu enfocament radical dels cossos, l’espai, la música experimental i la interrelació de tots aquests elements, inclosa l’audiència.

Lisi Estaras. La seva peça revisada del repertori No Human No Cry! forma part d’aquesta temporada. Les peces de Lisi exploren, des d’un punt de vista artístic, les connexions entre empatia i cinestèsia de moltes maneres versàtils.

I en seran més… No deixis passar aquesta oportunitat!

L’audició SEAD 2019: BODHI PROJECT al Festival Deltebre Dansa es realitzarà el 14 de juliol de 2019!

Més informació i inscripcions on-line aquí