Com arribar a Deltebre Dansa?

Deltebre

Hi ha diferents maneres d’arribar a Deltebre i en totes elles podràs gaudir del paisatge perfilat pels arrossars. Deltebre és un municipi situat al cor del Delta de l’Ebre, al sud de Catalunya. Amb 320 km2 de superfície, el Delta és la zona humida més important de Catalunya i un dels hàbitats naturals més importants de la Mediterrània.

Les seves característiques geogràfiques i el seu alt valor natural, tant de flora com de fauna, converteixen aquest indret en un lloc d’especial interès per la descoberta de la natura i per les condicions òptimes per al desenvolupament de qualsevol mena de creació artística.

Adreces


Espais d’espectacles i oci
Parc del Riu de Deltebre
Carrer Poeta Rafael Albertí amb carrer Aube
43580 Deltebre (Tarragona)

Veure a Google Maps


Espais de formació
Zona de l’escola l’Assumpció
Avinguda de la Pau, 17
43580 Deltebre (Tarragona)

Veure a Google Maps


l’Obrador – Espai de Creació
Avinguda Goles de l’Ebre, 4
43580 Deltebre (Tarragona)

Veure a Google Maps

Com arribar a Deltebre?


Si veniu per l’AP-7, heu d’agafar la sortida 39-A (l’Ampolla), continuar per l’N-340 fins a la carretera TV-3401 i seguir fins a arribar a Deltebre. Deltebre està a 81 km de distància de Tarragona i a 174 km de Barcelona.


Les estacions de tren més properes són:

  • l’Aldea-Amposta-Tortosa
  • l’Ampolla-El Perelló-Deltebre

Consulta els horaris a la pàgina web de RENFE o descarrega’t l’aplicació.

Tingueu en compte que el tren no us deixa a Deltebre i que serà necessari agafar un taxi per arribar-hi.


Per a una major comoditat, en cas de viatjar amb avió es recomana arribar a l’aeroport d’El Prat (Barcelona) per la millor facilitat de connexions ferroviàries amb Deltebre. Podeu consultar les aerolínies que hi operen a la pàgina web d’AENA.


Per obtenir més informació, podeu adreçar-vos a la pàgina web de Turisme de Deltebre. Trobareu una guia en línia d’allotjaments i restaurants, així com tots els recursos i serveis turístics necessaris per planificar la vostra estada.


I si teniu qualsevol altre dubte relacionat amb el Festival Deltebre Dansa, no dubteu en escriure’ns a [email protected]! Estarem encantats d’atendre-us.