CA | EN | ES
Més d'11.000 espectadors, 48 espectacles, 180 participants i 24 professors. Gràcies a tots els que ho heu fet possible! Ens veiem en el Festival Deltebre Dansa 2018!

Preinscripcions

TERMINI

El termini de preinscripcions per a la 13a edició del Festival Deltebre Dansa, s’obrirà l’1 de maig del 2017 a les 16 h (hora local de Barcelona, Espanya). El termini finalitzarà una vegada completes les places. Tan aviat com es tanqui el procés de selecció, et confirmarem si has estat admès o no (això serà en el termini aproximat de 7 a 10 dies a partir de la data de preinscripcions). L’organització respectarà rigorosament l’ordre de les preinscripcions a partir de la data d’obertura, tenint sempre en compte que es reserva el dret d’admissió.

OFERTA DE PLACES

Per poder acollir còmodament a tots i cadascun dels participants, l’aforament de Deltebre Dansa es limita a 160 places (80 dones i 80 homes). El Festival mira d’establir un equilibri entre les disciplines dels participants.

TALLERS

 • TALLERS: Els alumnes que triïn fer exclusivament els tallers, es dividiran en tres grups proporcionals d’unes 50 persones, que treballaran 4 classes diàries, d’una hora i mitja cadascuna, de dilluns a divendres durant les dues setmanes.
 • TALLER MONOGRÀFIC: Del total de participants, hi haurà un grup reduït de 30 persones que tindrà l’oportunitat de realitzar en exclusiva el taller monogràfic amb Akram KhanLa selecció dels participants la farà Akram Khan a partir dels currículums entregats prèviament. Els participants que triïn aquesta opció, realitzaran únicament el taller monogràfic durant la segona setmana (del 17 al 21 de juliol, de 9.30 h a 18 h). I per a la primera setmana (del 10 al 14 de juliol), podran triar entre els tallers, el laboratori creatiu i/o el taller de repertori. La realització del taller monogràfic té un suplement de 200 € a la matrícula. L’elecció de participar en aquest grup serà irrevocable i l’import no serà reemborsable.
 • LABORATORI CREATIU: Del total de participants, hi haurà un grup reduït de 20 persones que tindrà l’oportunitat de realitzar en exclusiva el laboratori creatiu amb Judith Sánchez. La selecció dels participants la farà Judith Sánchez a partir dels currículums entregats prèviament. Els participants que triïn aquesta opció, durant la primera setmana (del 10 al 14 de juliol) realitzaran, al matí, el laboratori creatiu (de 9.30 h a 13 h), i per a la tarda (de 14.30 h a 18 h) hauran de triar entre fer dos tallers o el taller de repertori. Per a la segona setmana (del 17 al 21 de juliol), podran triar entre els tallers o el taller monogràfic d’Akram Khan. L’elecció de participar en aquest grup serà irrevocable.
 • TALLER DE REPERTORI: Del total de participants, hi haurà un grup reduït de 20 persones que tindrà l’oportunitat de realitzar en exclusiva el taller de repertori Drumming de la companyia Rosas amb Marta Coronado. La selecció dels participants la farà Marta Coronado a partir dels currículums entregats prèviament. Els participants que triïn aquesta opció, durant la primera setmana (del 10 al 14 de juliol) realitzaran el taller a la tarda (de 14.30 h a 18 h), i al matí (de 9.30 h a 13 h) hauran de triar entre fer dos tallers o el laboratori creatiu. Per a la segona setmana (del 17 al 21 de juliol), podran triar entre els tallers o el taller monogràfic d’Akram Khan. L’elecció de participar en aquest grup serà irrevocable. 
 • CICLE DE CONFERÈNCIES: Cicle adreçat a tots els participants professionals. És independent a la resta de classes, pel que no hi ha solapament. Els alumnes podeu assistir a les 4 conferències programades: “Espais de creació” amb Johnny Torres i Semolinika Tomic; “Martial dance?” amb Rakesh Sukesh, Linda Kapetanea i Jozef Frucek; “Darrere dels escenaris” amb Marta Oliveres i Marc Olivé, i “About Akram” amb Akram Khan. Les conferències es faran en anglès
 • CICLE DE CINEA DE DANSA: Cicle adreçat a tots els participants professionals. És independent a la resta de classes, pel que no hi ha solapament. Els alumnes podeu assistir a les 2 sessions programades: “Choreoscope – Festival Internacional de Dansa de Barcelona” i “Simple: El cuerpo importa”.

REQUISITS

Per poder realitzar els tallers professionals, has de ser major d’edat i tenir un mínim d’experiència en el sector de les Arts Escèniques. Per aquest motiu, a l’hora de realitzar la preinscripció, se’t demanarà el teu currículum, per poder verificar que tens un mínim de trajectòria vàlida per poder realitzar els cursos d’alt nivell.

QUOTA

El preu de la matrícula estàndard per a l’edició 2017 és de 850 €*.
*ATENCIÓ! Els participants que triïn el taller monogràfic amb Akram Khan, hauran de pagar un suplement de 200 €.

SERVEIS

*SERVEIS INCLOSOS
 • Classes: accés als tallers professionals als quals estigueu inscrits (tallers, taller monogràfic, laboratori creatiu, taller de repertori), cicle de conferències i programa de cinema de dansa.
 • Espectacles: accés lliure a tots els espectacles i concerts durant les dues setmanes. Per poder accedir-hi, haureu de recollir les vostres entrades a taquilla abans de les 16 h de cada dia.
 • Allotjament: el Festival reserva un espai per a cada participant. Els alumnes poden allotjar-se en grans habitacions compartides o en la zona d’acampada habilitada. Per qüestions de salubritat, es demana als participants que porteu tot el vostre equipament personal: matalassos inflables, sacs de dormir i qualsevol altre accessori que pugui fer més la vostra estada més confortable.
 • Àpats: dinars i sopars, de dilluns a divendres, durant les dues setmanes del Festival. Podreu triar entre el menú Omnívor, menú Vegetarià i el menú Vegà bàsic.
  ATENCIÓ! El preu estàndard només inclou el menú Omnívor, menú Vegetarià i el menú Vegà bàsic. El menú Bio vegan (macrobiòtic) té un suplement al preu de la matrícula. Una vegada sol·licitat el menú Omnívor, menú Vegetarià o el menú Vegà bàsic,l’import pagat pel menú no serà reemborsable.
 • Transport: trasllat de Barcelona a Deltebre, el dissabte 8 de juliol, i de Deltebre a Barcelona, el matí del diumenge 23 de juliol, amb els autocars organitzats pel Festival Deltebre Dansa i sempre a les hores determinades per l’organització.
 • Servei de bugaderia: Deltebre Dansa ofereix aquest servei durant les dates de l’esdeveniment.
 • Connexió a Internet: accés a WIFI amb una contrasenya que se us facilita a la vostra arribada.
SERVEIS NO INCLOSOS
 • Disposició d’armariets: els participants podeu disposar d’armariets gratuïts pagant un dipòsit que se us retornarà una vegada torneu la clau.
 • Serveis de teràpia alternativa i massatges terapèutics: podeu gaudir diàriament d’aquests serveis, de la mà de Yomara Llanes i Jordi Fabra, a un cost reduït per sessió i sol·licitant-los sempre amb cita prèvia.
 • Lloguer de bicicletes: possibilitat de llogar bicicletes al municipi.
 • Menú Bio vegan (macrobiòtic).

REQUERIMENTS

A l’hora de fer la preinscripció, hauràs d’emplenar un formulari i hauràs d’adjuntar el teu currículum i 2 fotografies (en alta resolució i amb la cara visible, com a mínim, en una de les imatges).

El període de preinscripcions per al Festival Deltebre Dansa 2017 ha finalitzat. Gràcies pel vostre interès!

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a cap destinatari.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça postal: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Adreça electrònica: cinta@fabraiverge.com

Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.

×

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL es el responsable del tratamiento de datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por la cual cosa le facilita la siguiente información del tratamiento:

Finalidad del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.

Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras haya un interés común para mantener la finalidad del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar el anonimato de los datos o la destrucción total de los mismos.

Comunicación de los datos: no se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos del Usuario:

Datos de contacto para ejercer sus derechos:

Dirección de correo postal: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA).
Correo electrónico: cinta@fabraiverge.com.

Para continuar, usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

×

PERSONAL DATA PROCESSING CONSENT

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL is responsible for the User’s personal data and notifies that these data will be treated in accordance with the current regulations on protection of personal data, Commission Regulation (EU) 2016/679 of 27 April 2016 (GDPR) and the Organic Law 15/1999 of 13 December (LOPD), for which the following information is provided:

Purpose of the processing: keep a business relationship and the sending of information about our products and services.

Criteria for data conservation: data will be kept as long as there is a mutual interest to keep the purpose of the processing. When data will not be necessary for the main purpose, they will be deleted with proper security measures to ensure the anonymity of the data or their total destruction.

Data communication: data will not be given to any third party.

User’s rights:

Contact details to exercise your rights:

Mailing address: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA).
Email: cinta@fabraiverge.com.

To continue, you must ensure that you have read and you agree with the prior clause.

×
Termes i condicions

 

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, autoritzo la inclusió de les meves dades en un fitxer del qual és titular ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL, i que aquestes siguin utilitzades per a la finalitat de la gestió comercial i l’enviament de comunicacions dels nostres productes i/o serveis.

De la mateixa manera, declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com de revocació del consentiment prèviament acceptat, que podré exercir en el domicili d’ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL, a c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA), o bé enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic eve@fabraiverge.com.

Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està d’acord amb la clàusula anterior.

×
Términos y condiciones

 

De conformidad con lo dispuesto por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal, consiento que mis datos sean incorporados a un fichero responsabilidad de ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL y que sean utilizados con la única finalidad de la gestión comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.

De la misma manera, declaro estar informado sobre la posibilidad de ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndome a ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL en c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA); o bien remitiendo un mensaje a la dirección de correo electrónico eve@fabraiverge.com.

Para continuar, usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

×
Terms and conditions

 

In accordance with the Organic Law 15/1999, of 13 December, on the Protection of Personal Data (LOPD), I agree my data to be stored in a file responsibility of ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL and to be used with the sole purpose of business management and the sending of communications about our products and services.

Likewise, I declare to be informed about the possibility of exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition addressing to ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL at c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA); or by sending a mail to the email address eve@fabraiverge.com.

To continue, you must ensure that you have read and you agree with the prior clause.

 

×
Estigues sempre al dia!
Subscriu-te al nostre newsletter per rebre totes les notícies del Festival Deltebre Dansa.