CA | EN | ES
Més d'11.000 espectadors, 48 espectacles, 180 participants i 24 professors. Gràcies a tots els que ho heu fet possible! Ens veiem en el Festival Deltebre Dansa 2018!

FAQ

TALLERS PROFESSIONALS

Quan s’obren les preinscripcions?
El període de preinscripcions per a la 13a edició del Festival Deltebre Dansa, s’obrirà l’1 de maig del 2017 a les 16 h (hora local de Barcelona, Espanya). El termini finalitzarà una vegada completes les places. Tan aviat com es tanqui el procés de selecció, et confirmarem si has estat admès o no (això serà en el termini aproximat de 7 a 10 dies a partir de la data de preinscripcions). Et recomanem que realitzis la teva preinscripció al més ràpid possible, ja que l’organització respectarà rigorosament l’ordre de les preinscripcions a partir de la data d’obertura, tenint sempre en compte, que es reserva el dret d’admissió.

Com faig la preinscripció?
Tingues en compte que a l’hora de fer la preinscripció, hauràs d’emplenar un formulari i hauràs d’adjuntar el teu currículum i 2 fotografies (en alta resolució i amb la cara visible, com a mínim, en una de les imatges). Realitzar la preinscripció per a la 13a edició del Festival Deltebre Dansa.

Quins són els requisits per poder realitzar els tallers professionals?
Per poder realitzar els tallers professionals, has de ser major d’edat i tenir un mínim d’experiència en el sector de les Arts Escèniques. Per aquest motiu, a l’hora de realitzar la preinscripció, se’t demanarà el teu currículum, per verificar que tens un mínim de trajectòria vàlida per poder realitzar els cursos d’alt nivell.

Quan podré saber si he estat acceptat?
Una vegada tancat el termini de preinscripcions, l’organització avalua cadascuna de les sol·licituds, tenint en compte que sigueu majors d’edat i valorant la vostra experiència en el sector de les Arts Escèniques. Se us avisarà tan aviat com es tingui el llistat de seleccionats (això serà en el termini aproximat de 7 a 10 dies a partir de la data de preinscripcions).

Quina és l’oferta de tallers professionals per al Festival Deltebre Dansa 2017?
Com cada any, el Festival Deltebre Dansa aposta per una formació de màxima qualitat per als professionals del sector, creant una oferta multidisciplinària guiada per reconeguts professionals del sector. Per a l’edició del 2017, hi ha un total de 12 tallers, 1 taller monogràfic, 1 laboratori creatiu, 1 taller de repertori, 4 conferències i 2 sessions de cinema de dansa.

Quina diferència hi ha entre els tallers, taller monogràfic, laboratori creatiu, taller de repertori, el cicle de conferències i el cicle de cinema de dansa?
Amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de l’oferta professional en cada edició, enguany, a banda dels tallers, el Festival Deltebre Dansa ha creat 2 noves línies d’activitat per als professionals del sector: el taller de repertori i el cicle de cinema de dansa.

 • Els tallers professionals són els tallers insígnia del Festival Deltebre Dansa, on es busca formar als alumnes en els més elevats estàndards de qualitat per garantir una formació professional d’excel·lència. En aquesta edició, hi haurà un total de 12 tallers, impartits per 14 professors, tot ells reconeguts ballarins i coreògrafs en l’àmbit internacional. Aquests tallers es realitzen en tres grups d’unes 50 persones durant les dues setmanes del Festival. Els estudiants realitzen 4 classes diàries d’una hora i mitja de durada cadascuna.
 • El taller monogràfic és l’oportunitat de realitzar, en exclusiva, una sessió magistral de cinc dies amb una figura destacada del sector de les Arts Escèniques, que enguany serà Akram Khan. El taller monogràfic té per objectiu ampliar els coneixements sobre una tècnica o aprendre noves tècniques, eines i punts de vista en una sessió magistral dividida en diversos dies. La selecció dels participants la farà Akram Khan a partir dels currículums entregats prèviament. Els participants que triïn aquesta opció (grup reduït de 30 persones), duran a terme el taller monogràfic durant la segona setmana (del 17 al 21 de juliol, de 9.30 h a 18 h). I per a la primera setmana (del 10 al 14 de juliol), podran triar entre els tallers, el laboratori creatiu i/o el taller de repertori. La realització del taller monogràfic té un suplement de 200 € a la matrícula. L’elecció de participar en aquest grup serà irrevocable i l’import no serà reemborsable.
 • El laboratori creatiu neix amb l’objectiu d’estimular l’aproximació a la creativitat. No es treballa amb un objectiu final, sinó que el que es busca és el procés de creació. És una finestra a l’exploració i l’experimentació. Del total de participants, hi haurà un grup reduït de 20 persones que tindrà l’oportunitat de realitzar en exclusiva el laboratori creatiu amb Judith Sánchez. La selecció dels participants la farà Judith Sánchez a partir dels currículums entregats prèviament. Els participants que triïn aquesta opció, durant la primera setmana (del 10 al 14 de juliol) realitzaran, al matí, el laboratori creatiu (de 9.30 h a 13 h), i per a la tarda (de 14.30 h a 18 h) hauran de triar entre fer dos tallers o el taller de repertori. Per a la segona setmana (del 17 al 21 de juliol), podran triar entre els tallers o el taller monogràfic d’Akram Khan. L’elecció de participar en aquest grup serà irrevocable.
 • El taller de repertori és una de les novetats de la 13a edició. El taller dóna l’oportunitat de treballar una peça destacada del sector per aprendre i analitzar en profunditat la coreografia i treballar amb diverses estructures coreogràfiques que obriran possibilitats de transformar el material. Del total de participants, hi haurà un grup reduït de 20 persones que tindrà l’oportunitat de realitzar en exclusiva el taller de repertori Drumming de la companyia Rosas amb Marta Coronado. La selecció dels participants la farà Marta Coronado a partir dels currículums entregats prèviament. Els participants que triïn aquesta opció, durant la primera setmana(del 10 al 14 de juliol) realitzaran el taller a la tarda (de 14.30 h a 18 h), i al matí (de 9.30 h a 13 h) hauran de triar entre fer dos tallers o el laboratori creatiu. Per a la segona setmana (del 17 al 21 de juliol), podran triar entre els tallers o el taller monogràfic d’Akram Khan. L’elecció de participar en aquest grup serà irrevocable.
 • El Cicle de Conferències vol ampliar la qualitat de l’oferta formativa professional des d’un altre punt de vista, donant peu a la creació d’un espai de coneixement. En aquesta edició, comptarem amb ponents de la talla de Johnny Torres, Semolinika Tomic, Rakesh Sukesh, Linda Kapetanea, Jozef Frucek, Marta Oliveres, Marc Olivé i Akram Khan. Les conferències es faran en anglès.
 • Cicle de Cinema de Dansa és l’altra novetat en aquesta 13a edició. Es tracta d’un cicle que pretén veure el llenguatge del moviment des d’una altra perspectiva: el setè art. Les 2 sessions programades són: “Choreoscope – Festival Internacional de Dansa de Barcelona” i “Simple: El cuerpo importa”.

Puc realitzar només una part dels cursos?
El Festival Deltebre Dansa té diverses línies de formació professional, però totes elles estructurades amb una durada determinada, pel que no és possible assistir de forma esporàdica a les classes o només realitzar una part d’elles.

Puc realitzar tots els tipus de tallers professionals?
Els participants podeu triar entre diverses opcions:

 1. Només tallers durant les dues setmanes.
 2. Primera setmana (4 opcions):
  • Només tallers
  • Laboratori creatiu (matí) + 2 tallers(tarda)
  • 2 tallers (matí) + taller de repertori (tarda)
  • Laboratori creatiu (matí) + taller de repertori (tarda)
 3. Segona setmana (2 opcions):
  • Només tallers
  • Només taller monogràfic

El Cicle de Conferències i el Cicle de Cinema de Dansa són independents a la resta de classes, pel que no hi ha solapaments. D’aquesta manera, tots podeu assistir a les 4 conferències i a les 2 sessions de cinema de dansa programades.

Tinc accés als espectacles diaris?
Els participants professionals teniu accés a tots els espectacles diaris. Per poder accedir-hi, haureu de recollir les vostres entrades a taquilla abans de les 16 h de cada dia. Totes les entrades que no hàgiu recollit fins a les 16 h de cada dia, es posaran a disposició del públic.

Què inclou el preu de la matrícula?
La matrícula dels participants professionals inclou:

 • Classes: accés als tallers professionals als quals estigueu inscrits (tallers, taller monogràfic, laboratori creatiu, taller de repertori), cicle de conferències i programa de cinema de dansa.
 • Espectacles: accés lliure a tots els espectacles i concerts durant les dues setmanes. Per poder accedir-hi, haureu de recollir les vostres entrades a taquilla abans de les 16 h de cada dia.
 • Allotjament: sempre que sigui l’ofert pel Festival a l’escola l’Assumpció (Deltebre, Espanya). Per qüestions de salubritat, es demana als participants que porteu tot el vostre equipament personal: matalassos inflables, sacs de dormir i qualsevol altre accessori que pugui fer més la vostra estada més confortable. També existeix la possibilitat de llogar un pis si algú vol allotjar-se fora. En aquest cas, els interessats assumiran totes les despeses del seu hostalatge.
 • Àpats: dinars i sopars de dilluns a divendres, durant els quinze dies. ATENCIÓ! La matrícula només inclou el menú Omnívor, menú Vegetarià i el menú Vegà bàsic. El menú Bio vegan (macrobiòtic) té un suplement al preu de la matrícula. Una vegada sol·licitat el menú Omnívor, menú Vegetarià o el menú Vegà bàsic, l’import pagat pel menú no serà reemborsable.
 • Transport: de Barcelona a Deltebre (dissabte 8 de juliol) i de Deltebre a Barcelona (diumenge 23 de juliol), amb els autocars organitzats pel Festival Deltebre Dansa i sempre a les hores determinades per l’organització. Se us comunicaran els horaris una vegada hàgiu estat seleccionats.
 • Servei de bugaderia: se us recomana que marqueu les vostres peces de roba amb el vostre en nom per evitar qualsevol confusió.
 • Connexió a Internet: als espais de formació i als espais d’espectacles i oci del Festival.

A banda d’aquests serveis, el Festival també posa a la teva disposició els següents serveis a un preu reduït:

 • Servei de teràpia alternativa i massatges terapèutics
 • Lloguer de bicicletes
 • Disposició d’armariets
 • Menú Bio vegan (macrobiòtic)

Més informació sobre els serveis.

Puc declinar la plaça una vegada acceptada?
Només es considera com a “plaça acceptada” una vegada s’ha pagat la meitat de la quota de la matrícula (import no reemborsable). Això significa que, una vegada realitzada la preinscripció i rebuda la confirmació de la teva acceptació al Festival Deltebre Dansa 2017, hauràs de pagar la meitat de la matrícula per assegurar-te la plaça. En cas de declinar la plaça una vegada acceptada, perdràs la plaça i els diners en concepte de la meitat de la quota.

TALLERS D'INICIACIÓ

Quan s’obren les preinscripcions?
El període de preinscripcions s’obre el 15 de maig a les 9 h (hora local de Barcelona, Espanya) i finalitzarà una vegada s’omplin les places. Recorda que l’organització respectarà rigorosament l’ordre de les preinscripcions, tenint en compte que es reserva el dret d’admissió.

Com faig la preinscripció?
Les preinscripcions es podran fer en línia a través d’aquesta pàgina, o bé físicament a través de l’Espai d’Atenció Ciutadana (EAC) de l’Ajuntament de Deltebre. L’organització respectarà rigorosament l’ordre de les preinscripcions a partir de la data d’obertura, tenint sempre en compte que es reserva el dret d’admissió. Realitzar la preinscripció per a la 13a edició del Festival Deltebre Dansa.

Com puc saber si he estat acceptat?
Una vegada realitzada la teva preinscripció, rebràs un correu electrònic de confirmació. En cas que el curs estigui complet, t’ho comunicarem al més aviat possible.

Quins cursos d’iniciació hi ha disponibles per al Festival Deltebre Dansa 2017?
Per a aquesta edició, hi ha un total de 5 cursos d’iniciació:

 • Bollywood per a nens (menors de 6 a 14 anys): 40 places.
 • Bollywood per a adults (a partir de 14 anys): 40 places.
 • Ritme Urbà – Dansa contemporània iniciació (menors de 6 a 14 anys): 40 places.
 • Dansa contemporània avançada (a partir de 14 anys): 40 places.
 • Dansa en Família (1 adult + 1 infant de 4 a 12 anys): places per a 20 parelles.

Per a més informació, pots consultar els horaris dels cursos d’iniciació i la fitxa de cada curs.

Puc realitzar més d’un curs d’iniciació?
Sí que pots, però primer consulta l’horari dels cursos d’inicació per assegurar-te que no se solapin els cursos que vols realitzar. Si us plau, tingues en compte que es demana compromís d’assistència durant tots els dies que durin els tallers, i també compromís de participació el dia de la mostra final. Per això, et demanem que només t’inscriguis en aquells cursos que realment podràs realitzar.

Els cursos d’iniciació són de pagament?
Amb la voluntat d’apropar les Arts Escèniques d’una forma activa a la població, els cursos d’iniciació són gratuïts.

On es realitzaran els cursos d’iniciació?
Consulta els diferents espais de formació per als cursos d’iniciació del Festival Deltebre Dansa.

Què necessito per fer els cursos d’iniciació?
Necessites portar el teu carnet acreditatiu (que rebràs el primer dia del Festival), roba còmoda, calçat adequat i moltes ganes!

ESPECTACLES

On puc consultar la programació d’espectacles del Festival Deltebre Dansa 2017?
13 nits d’espectacles de qualitat, de disciplines variades i amb artistes nacionals i internacionals. Consulta tota la programació. Podràs consultar l’agenda d’espectacles i també informació específica de cadascun d’ells, com ara la sinopsi, la biografia, la fitxa artística i les dades de la representació (hora, durada, disciplina, etc.).

On es realitzaran els espectacles?
Els espectacles es realitzaran a la Carpa Deltebre Dansa, als espais d’espectacles i oci. Consulta els mapes dels espais.

Els espectacles són de pagament?
Amb la voluntat d’apropar les Arts Escèniques d’una forma activa a la població, l’entrada té un cost de 5 € per persona i per nit.

Quan puc comprar les entrades?
La venda d’entrades en línia s’obrirà el dilluns, 5 de juny del 2017 a les 9 h (hora local de Barcelona, Espanya), des d’on es podran comprar les entrades per a totes les nits.

Com puc comprar les entrades?
Hi haurà dos canals de venda d’entrades:

 • Per Internet (ticketea.com): del 5 de juny (a les 9 h) fins a les 16 h del mateix dia de l’espectacle. La venda en línia demana un registre ràpid al sistema.
 • A Taquilla (al costat de la Carpa Deltebre Dansa): el mateix dia de cada espectacle. L’horari de la taquilla dels espais d’espectacles i oci és de 19 h a 21.30 h, del 10 al 22 de juliol. La venda d’entrades a taquilla serà en efectiu. No s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit.

En cas d’esgotar-se les entrades per Internet, també pots comprar-les a la taquilla a partir de les 19 h del mateix dia (i fins que s’acabin).

Com he de presentar l’entrada?
Les entrades no estan numerades i s’hauran de presentar impreses. Per accedir a la Carpa, es validaran les entrades digitalment i per ordre de cua.

Com compro les entrades per a la Nit d’Espais Alternatius?
Els espectacles d’aquesta nit seran d’entrada lliure*. Les actuacions estaran repartides pel municipi de Deltebre.
*Només serà obligatòria la reserva d’entrades per als següents espectacles:

 • PLUJA, de Guillem Albà i Clara Peya a l’Església de l’Assumpció, on es realitzaran dos passis del mateix espectacle (un a les 22 h i un a les 23.30 h), amb entrades diferents per a cada passi.
 • T.B., David Zambrano a l’Obrador – Espai de Creació, on es realitzarà un únic passi de l’espectacle (a les 22 h).

On puc trobar la taquilla i l’oficina d’informació?
Hi haurà una taquilla disponible al costat de la Carpa Deltebre Dansa, als espais d’espectacles i oci. També hi haurà una oficina d’informació ubicada als espais de formació. Consulta els diferents espais del Festival Deltebre Dansa 2017.

Què faig si he comprat entrades, però no les faré servir?
Reservat el dret d’admissió.
El Festival no es fa responsable dels possibles canvis de programació.
No s’admetran canvis ni devolucions.

Es poden entrar begudes i menjar a la Carpa?
La Carpa és un espai compartit amb els artistes i amb els altres espectadors. Per garantir les millors condicions possibles de l’espai, no és permès entrar begudes ni menjar.

Es poden entrar mascotes a la Carpa?
La Carpa és un espai compartit amb els artistes i amb els altres espectadors. Per garantir les millors condicions possibles de l’espai, no és permès entrar mascotes.

Puc entrar si arribo tard?
L’obertura de portes de la Carpa Deltebre Dansa té lloc 30 minuts abans de l’inici dels espectacles. Per respecte als artistes i a la resta d’espectadors, no serà possible accedir a la Carpa una vegada es tanquin les portes. 

Si tens qualsevol altre dubte, contacta’ns a info@deltebredansa.cat.

 

 

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a cap destinatari.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça postal: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Adreça electrònica: cinta@fabraiverge.com

Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.

×

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL es el responsable del tratamiento de datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por la cual cosa le facilita la siguiente información del tratamiento:

Finalidad del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.

Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras haya un interés común para mantener la finalidad del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar el anonimato de los datos o la destrucción total de los mismos.

Comunicación de los datos: no se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos del Usuario:

Datos de contacto para ejercer sus derechos:

Dirección de correo postal: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA).
Correo electrónico: cinta@fabraiverge.com.

Para continuar, usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

×

PERSONAL DATA PROCESSING CONSENT

ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL is responsible for the User’s personal data and notifies that these data will be treated in accordance with the current regulations on protection of personal data, Commission Regulation (EU) 2016/679 of 27 April 2016 (GDPR) and the Organic Law 15/1999 of 13 December (LOPD), for which the following information is provided:

Purpose of the processing: keep a business relationship and the sending of information about our products and services.

Criteria for data conservation: data will be kept as long as there is a mutual interest to keep the purpose of the processing. When data will not be necessary for the main purpose, they will be deleted with proper security measures to ensure the anonymity of the data or their total destruction.

Data communication: data will not be given to any third party.

User’s rights:

Contact details to exercise your rights:

Mailing address: ROBERTO OLIVAN PERFORMING ARTS SL. C/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA).
Email: cinta@fabraiverge.com.

To continue, you must ensure that you have read and you agree with the prior clause.

×
Termes i condicions

 

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, autoritzo la inclusió de les meves dades en un fitxer del qual és titular ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL, i que aquestes siguin utilitzades per a la finalitat de la gestió comercial i l’enviament de comunicacions dels nostres productes i/o serveis.

De la mateixa manera, declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com de revocació del consentiment prèviament acceptat, que podré exercir en el domicili d’ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL, a c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA), o bé enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic eve@fabraiverge.com.

Per continuar, vostè ha d’acceptar que ha llegit i està d’acord amb la clàusula anterior.

×
Términos y condiciones

 

De conformidad con lo dispuesto por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal, consiento que mis datos sean incorporados a un fichero responsabilidad de ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL y que sean utilizados con la única finalidad de la gestión comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.

De la misma manera, declaro estar informado sobre la posibilidad de ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndome a ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL en c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA); o bien remitiendo un mensaje a la dirección de correo electrónico eve@fabraiverge.com.

Para continuar, usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

×
Terms and conditions

 

In accordance with the Organic Law 15/1999, of 13 December, on the Protection of Personal Data (LOPD), I agree my data to be stored in a file responsibility of ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL and to be used with the sole purpose of business management and the sending of communications about our products and services.

Likewise, I declare to be informed about the possibility of exercise the rights of access, rectification, cancellation and opposition addressing to ENCLAVE COMPANYIA DE DANSA SL at c/ Arnes, 13 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA); or by sending a mail to the email address eve@fabraiverge.com.

To continue, you must ensure that you have read and you agree with the prior clause.

 

×
Estigues sempre al dia!
Subscriu-te al nostre newsletter per rebre totes les notícies del Festival Deltebre Dansa.